STEKLENIČKE UPANJA-SLOVENIJA

Moja fotografija
Leta 2006 je na pobudo Klavdije Kurent zaživel projekt Stekleničke upanja v Sloveniji. Samo sporočilo in namen projekta, je naletelo na prekrasen odziv pri onkoloških bolnikih in njihovih svojcih. Zato smo se ustvarjalke iz foruma Otok zakladov združile v neformalno skupino in ustanovile podružnico: BOTTLES OF HOPE – SLOVENIA / STEKLENIČKE UPANJA - SLOVENIJA.

nedelja, 21. februar 2010

Minil je teden...

...ki je bil poln topline, odobravanja mimoidočih in spretnih rok, ki so v pasaži Maxija ustvarjale Stekleničke upanja.Vsem, ki ste se ustavili, pokramljali ali pa si utrgali pol urice in naredili malo umetnino na Steklenički upanja...vsem od srca HVALA!

Nastalo je 152 Stekleničk upanja.Letos so me v pasaži Maxija poiskali tudi tisti, ki so Stekleničko upanja potrebovali za svoje bližnje. Tako sem podarila 6 Stekleničk upanja in res si želim, da bi njihovim svojcem pomagale v boju z rakom.Zaradi odmevnosti in dobre obiskanosti naše delavnice, sem se uspela z Maximarketom dogovorit še za en teden delavnic v njihovi pasaži...tako se nam ponovno lahko pridružite v tednu boja proti raku od 1.3.do 5.3. med 11 in 17 uro.


Več slik v tem tednu nastalih Stekleničk upanja najdete tukaj:

http://www.mojalbum.com/mamci/steklenicke-upanja-2010Vodja projekta Stekleničke upanja za Slovenijo

Klavdija Kurent

1 komentar:

Teja pravi ...

čudovite stekleničke. čestitam vsem pridnim ustvarjalkam.