STEKLENIČKE UPANJA-SLOVENIJA

Moja fotografija
Leta 2006 je na pobudo Klavdije Kurent zaživel projekt Stekleničke upanja v Sloveniji. Samo sporočilo in namen projekta, je naletelo na prekrasen odziv pri onkoloških bolnikih in njihovih svojcih. Zato smo se ustvarjalke iz foruma Otok zakladov združile v neformalno skupino in ustanovile podružnico: BOTTLES OF HOPE – SLOVENIA / STEKLENIČKE UPANJA - SLOVENIJA.

sreda, 28. januar 2009

Teden v Maxiju- 26.1. do 31.1. 2009



Kot rečeno, smo v tednu med 26.1. in 31.1. predstavljali projekt Stekleničke upanja v pasaži Maximarketa. Vljudno vabljeni ste bili vsi, ki ste bili pripravljeni odstopiti trenutek časa, nekaj pozitivne energije in želje za ozdravitev nekoga, ki je zbolel za rakom.

Ja, kako odurno zveni... RAK... A obstaja, tudi če si včasih želimo zatiskati oči. Tudi med iniciatorkami projekta nas je nekaj takšnih, ki smo skozi to kalvarijo že šle skozi, nekaj se jih še bori, prav vse (da ne pozabimo naših petelinčkov z Otoka zakladov) - prav vsi pa smo si edini, da že majhna iskrica bolniku z rakom pomeni OGROMNO.


Dežurni moderatorki v pasaži: Bradačka-Breda in Mamči-Klavdija Kurent:
Na povabilo so se nam na stojnici pridružili: Sanja Grohar, Jadranka Juras, Branko Završan in Iztok Polanc, Robert Roškar in ga. Miša Čermak


...pridružilo pa se nam je tudi veliko mimoidočih :


S skupnimi močmi nam je uspelo narediti 151 Stekleničk upanja :

Hvala vsem in vsakemu posebej!






p.s.: Zakaj petelinčki? Na Otoku zakladov smo se poimenovale kokoške. In, ker imamo tudi nekaj dečkov, so seveda - petelinčki.

Ni komentarjev: